DESPRE WEBSITE100.ro

Creare site portalul Afaceri Poligrafice
creare portal stiri

Salut

Noi suntem Adrian Damian și compania mea Zone4Media.

Născut în ’80. Studiat programare pe la Palatul Copiilor de la 10 ani pe primele calculatoare – CIP și HC, apoi primele Mac-uri, primele PC-uri și așa mai departe.

Studiat la primul loc de muncă – din ’98  – ca paginator la Evenimentul zilei și apoi prin multe alte publicații: ziare, reviste, cataloage și multe materiale publicitare de tot felul.

Pasionat de fotografie, culoare și bun gust.

Creator de site-uri web începând cu primele statice HTML-uri, apoi diverse CMS-uri și tipuri de platforme (Joomla, WordPress, Drupal, Typo3, etc)

Creator de campanii publicitare pe Google, Facebook și Instagram pentru diverse site-uri.

Peste 100 de site-uri realizate de unul singur, până în prezent: de prezentare, de știri, magazin online, portaluri etc.

Peste 1.000.000 de materiale grafice sau materiale și produse publicitare realizate ca angajat sau pe firmă, pentru diverse companii și instituții: Comisia europeană, Dilema veche, Parlamentul european, Prefabricate vest, Afaceri Poligrafice, Știință și tehnică, Evenimentul zilei, Institutul Cultural Român, companii românești, austriece, chinezești, turcești șamd..

Astfel că tot ce veți primi este realizat de persoane reale cu care tocmai ați făcut cunoștință.

Toate întrebările, toate nelămuririle, toate problemele de orice fel, le veți discuta direct cu mine și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Cu respect, Adrian Damian

Administrator Zone4Media …and More SRL.