Avantaje

Atuurile Website100

Avantajele Website100 față de orice altă variantă, sau orice altă ofertă de realizare de site web, administrare site, domenii internet și servicii de webhosting.

În primul rînd Website100 de bază este un pachet de servicii și nu doar un site: include serviciile de hosting necesare, un domeniu de internet, suport, actualizări pe perioada contractuală.
Astfel nu trebuie să aveți grijile găsirii unui server, a setărilor, a conturilor de email, domeniului folosit etc.
Dacă veți face un calcul aproximativ, veți observa că siteul de bază este aproape gratuit oferit.

Siteul de bază este cît de posibil de ușor de administrat, astfel încît să ofere și o multitudine de opțiuni necesare printre care enumerăm: design modern, adaptabil pe mobile (responsive), optimizări mult îmbunătățite pentru motoarel de căutare, protecție antispam, slidere, posibilitatea de a da Paste din Word fărăr a avea probleme, constructori vizuali de pagină, simplitea adăugării filmelor de pe youtube, sunete de pe soundcloud, galerii foto etc., mutilingv, magazin online, înregistrări de conturi și multe altele.

Asta spre deosebire de orice alt pachet/template care este în general concentrat pe un anumit domeniu și care nu are toate aceste facilități incluse.

 

Headlines
Creeare site ieftin cu galerie foto
Creeare site ieftin cu panou de administrare
Creeare site ieftin cu portofoliu
Creeare site ieftin blog
Creeare site ieftin imobiliare
Creeare site ieftin magazin online
Creare site ieftin pentru prezentare firma